Fenerbahçe ve Beşiktaş Eski kulübüne katılan tecrübeli sol bek Fatih Karagümrük ile yollarını ayırdı. Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te  2 sezonun ardından Caner Erkin, karşılıklı anlaşarak kulüple yollarını ayırdı. Tecrübeli sol bekin oynayacağı yeni kadro belli oldu. Caner Erkin, eski kulübüyle görüşmelere başlıyor. Caner Erkin, Valerien Ismael'in ardından Beşiktaş'ın teknik direktörü olan Şenol Güneş ile bir araya geldi. Siyah Beyazlılarda ikinci dönemini geçiren Güneş, Beşiktaş'ta birlikte şampiyonluk kazandığı eski öğrencisiyle tanışmak istedi.

Şenol Güneş ile Caner Erkin görüşmesinin ardından Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah Beyazlılar, 34 yaşındaki futbolcuyu geçici transfer döneminde 6 aydır kadrosuna katmak için uğraşıyor. Toto Süper Lig'de bu sezona beklenenden az başlayan Fatih Karagümrük, çıktığı 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Dünya Kupası  vbet 15. sırasına çıkan deneyimli Kara Gümrük defans oyuncusu Kanel Elkin, bu sezon 12 maça çıktı. Rakip kaleyi temizleyemeyen Canel, 6 kez takım arkadaşlarına pas vererek 2 maçta  sarı kart gördü. Bu sezon Karagümrük'te attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Canel Elkin, 6 asistle Doto Süper Lig asist listesinin başında yer alıyor.

Caner Erkin Beşiktaş'ta

Caner Erkin, Ağustos 2016'da Beşiktaş'a imza attı ve Siyah Beyazlı kulüpte 4 sezon forma giydi.  Beşiktaş formasıyla çıktığı 122 maçta 6 gol 31 asistlik performans sergileyen Kanel, 2016/17 lig sezonunda etkili oldu. Fransa takımı adına galibiyet golünü 44. dakikada Giroud, 74. ve  90. dakikalarda galibiyet golünü Mbappe kaydetti vbet giriş ve tek golü 90+9'da Polonya kaydetti. Robert Lewandowski'nin penaltısı bir dakika içinde geldi. Olivier Giroud, Fransa formasıyla 52 golle Horoz takımının tüm zamanların en golcü oyuncusu oldu. Kylian Mbappe ise  24 yaşına gelmeden Dünya Kupası'nda 9 gol atarak Pele'nin rekorunu kıran en genç oyuncu oldu. Son şampiyon Fransa bu sonuçlarla çeyrek finale yükseldi ve rakiplerini beklemeye başladı. Beşiktaş'ın 2022'deki 3. olağan karşılaşması Vodafone Park'ta gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları gergin geçen görüşmeye damgasını vurdu.

BAL’da yönerge belli oldu BAL’da yönerge belli oldu

Editör: Haber Merkezi