Başkan Başdeğirmen’den Gaziler Günü mesajı... Başkan Başdeğirmen’den Gaziler Günü mesajı...

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesinin 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen genel kurul toplantısı neticesinde üyelerin teveccühü ve seçimi ile yönetim kurulu başkanı seçilen Mehmet BOYACI ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i ziyaret ettiler.  Çok olumlu bir havada gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen ziyaret ile alakalı açıklamalarda bulunan Gül İki Küçük Sanayi Sitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet BOYACI, “kooperatif üyelerimizin teveccühleriyle bu kutlu göreve seçildik. Seçilir seçilmez hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Tespit etmiş olduğumuz eksikleri ve yanlışlıkları düzeltmek adına Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin ÇELİK, müteahhit firma olan Sayın firması yetkilileri ve yönetim kurulumuzla birlikte ziyarete geldik. Bizleri makamına kabul ettiği için sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.

1. etap olarak planlanan 26 adet işyerinin bulunduğu alanda elektrik direklerinin olduğunu ve bu direkler alınmadan işyerlerinin yapılamayacağını tespit ettik. Ziyarette direklerin durumunu Isparta Belediye Başkanımıza ilettik. Sağ olsun oda hiç vakit kaybetmeden Akdeniz Elektrik yetkililerini arayarak direklerin alınması için çalışma yapılmasını söyledi.

Müteahhit firma olan Sayın firması ile yapılan görüşmeler neticesinde çizilen projedeki işyerlerinin temel maliyetinin çok yüksek olduğu, proje tadilatına gidilerek çok daha düşük maliyetlere bu işyerlerinin yapılabileceğini tarafımıza ilettiler. Bizde vakit kaybetmeden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza konuyu ilettik. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin ÇELİK proje üzerinde yaptığı incelemeler ve çalışmalar neticesinde müteahhit firmanın bahsettiği gibi proje tadilatı ile maliyetlerin yarı yarıya düştüğünü ve proje tadilatı yapılarak maliyetlerin yarı yarıya ineceğini Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e teknik açıdan anlattı. Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ de kooperatif üyelerinin menfaatine en uygun nasıl yapılması gerekiyorsa yapılmasını, Isparta Belediyesi ve İmar Müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceklerini kanun ve yasalara uygun yapılacak her türlü projeyi hızlı bir şekilde onaylayacaklarını sözünü verdi. 

Müteahhit firma olan Sayın firmasına her metrekare işyerinden 1’er adet örnek dükkan yapmasını talep ettiklerini belirten Boyacı, müteahhit firma yetkilileri de üzerlerine düşen her türlü fedakarlığı yapacaklarını, sanayinin en kısa sürede yapılması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler.

Proje tadilatı için hemen çalışmalara başladıklarını söyleyen Boyacı, tadilat projesi için teklifleri topladıklarını yapılan değerlendirmeler neticesinde en düşük teklifi veren firma ile çalışacaklarını ve en kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Boyacı; Başta bizleri makamında kabul eden ve sanayinin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vereceğini belirten Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e, bizleri bu ziyarette yalnız bırakmayan, bizlere yol gösteren ve üzerimizde hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Metin ÇELİK’ e ve müteahhit firma yetkililerine çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Muhabir: Nadir Öngören