Isparta

Güreş sporunun sorunları ve çözüm yolları görüşüldü

Güreş İl Temsilcisi Mahmut Ağun; “Her zaman bizim yanımızda olan ve bize olan desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Osman Zabun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Abone Ol

Isparta’da Güreş sporunun sorunları ve çözüm yolları ile önerilerin görüşüldüğü geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. Isparta’da Güreş sporu Ak Parti Milletvekili Osman Zabun’un daveti üzerine önceki gün Andık Deresinde bir Cafe’de tüm detaylarıyla birlikte masaya yatırıldı.

İL TEMSİLCİSİ AĞUN; “GÜREŞ SPORUMUZUN SORUNLARINI MASAYA YATIRDIK”

Söz konusu toplantıya; Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Güreş Isparta İl Temsilcisi Mahmut Ağun, Güreş Antrenörleri, Güreşte Türkiye şampiyonasında derece yapan sporcular ile diğer güreş sporcuları katıldı. Söz konusu toplantının son derece yararlı geçtiğini ifade eden Güreş Isparta İl Temsilcisi Mahmut Ağun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Güreş İl Temsilcisi olarak Güreş Antrenörlerimiz ve sporcularımız ile beraber Milletvekilimiz sayın Osman Zabun’un daveti üzerine bir araya geldik. Kendisine, Güreş sporumuzun ilimizdeki sorunlarını iletme imkanı bulduk ve güreşle ilgili destek istedik.

“SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ OSMAN ZABUN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sayın Milletvekilimiz de toplantıya katılımın büyük olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Ata sporumuz güreş, her vatandaşımız gibi kendileri içinde büyük önem taşıdığını vurguladı ve Güreşe gereken desteği vereceklerini dile getirdiler. Ben de Güreş İl Temsilcisi olarak her zaman bizim yanımızda olan ve bize olan desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Osman Zabun’a teşekkür ediyorum” dedi.