Açıklamaya göre, bölgesel bazda dana ve kuzu etlerinin kesim fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

Lezzetin Zirvesi: Hakan Usta Baklavaları İle Tanışın Lezzetin Zirvesi: Hakan Usta Baklavaları İle Tanışın
  • Ege Bölgesi: Dana (Eski hariç) 330.00 TL, Kuzu (Eski hariç) 404.00 TL; Dana 313.33 TL, Kuzu 332.67 TL
  • Akdeniz Bölgesi: Dana (Eski hariç) 322.00 TL, Kuzu (Eski hariç) 363.75 TL; Dana 315.00 TL, Kuzu 347.00 TL
  • Marmara Bölgesi: Dana (Eski hariç) 337.00 TL, Kuzu (Eski hariç) 409.35 TL; Dana 327.50 TL, Kuzu 387.79 TL
  • İç Anadolu Bölgesi: Dana (Eski hariç) 329.50 TL, Kuzu (Eski hariç) 369.45 TL; Dana 322.43 TL, Kuzu 356.67 TL
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Dana (Eski hariç) 335.00 TL, Kuzu (Eski hariç) 360.00 TL; Dana 324.00 TL, Kuzu 344.00 TL
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Dana (Eski hariç) 321.70 TL, Kuzu (Eski hariç) 366.70 TL; Dana 311.28 TL, Kuzu 345.03 TL
  • Karadeniz Bölgesi: Dana (Eski hariç) 337.70 TL, Kuzu (Eski hariç) 400.00 TL; Dana 337.70 TL, Kuzu 400.00 TL

Ortalama et kesim fiyatları ise dana için 330.41 TL, kuzu için 381.89 TL olarak belirlendi. Geçen aya göre fiyatlarda küçük değişiklikler gözlemlendi; dana etinde %0.10 ve kuzu etinde %4.20 artış yaşandı. Geçen yıla kıyasla ise dana etinde %36.20, kuzu etinde ise %78.70 oranında artış görüldü.

Muhabir: Ali Rıza Cesur