Etlik olarak satın alınıp yaklaşık altı ay boyunca özenle yetiştirilen hindiler, tanesi 5000 TL’den satışa sunuluyor.

“Doğal Beslenme ve Özenli Bakım Kaliteyi Artırıyor”
Hindileri satışa çıkaran Şükrü Altuğ, organik yem kullanımı ve serbest dolaşım alanları sayesinde hindilerin hem lezzetinin hem de kalitesinin diğerlerinden ayrıldığını vurguladı. Altuğ, “Hindilerimizi doğanın içinde, stresten uzak bir şekilde yetiştirdik.

Bu, sadece sağlıklı et sunmak değil, aynı zamanda insanların güvenle tüketeceği bir ürün ortaya koymak demek. Bu yıl talebin yüksek olmasını bekliyoruz” dedi.

Kar Yağışı Sebebiyle Göz Gözü Görmedi Kar Yağışı Sebebiyle Göz Gözü Görmedi

“Doğallık ve Lezzet Arayanların Tercihi”
Ürünlerin hobi amaçlı yetiştirilmeye başlandığını belirten Şükrü Altuğ, “Başlangıçta ailemiz için beslemeye başlamıştık. Şimdi bu doğal lezzeti daha geniş bir kitleye ulaştırmak istiyoruz. Kendi yetiştirdiğim bu hindilerin tadını bilenler, sağlıklı ve güvenilir bir ürün için fiyatın yüksek olmasını sorun etmiyor” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ali Rıza Cesur