Isparta

İl müftüsü Biçer, Ispartalılara teşekkür etti

"Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş❞ temasıyla düzenlenen 2024 yılı Vekâletle Kurban Kesimi sonrası Isparta İl Müftüsü Biçer, teşekkür mesajı yayınladı.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş❞ temasıyla düzenlenen 2024 yılı Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında TDV Isparta İl ve İlçe şubelerine 1742 hisse kurban emanet edildi.

İL MÜFTÜSÜ MUHARREM BİÇER TEŞEKKÜR ETTİ
Isparta İl Müftüsü ve TDV Isparta Şube Başkanı Muharrem Biçer, bağışlanan kurbanlar için Isparta halkına teşekkür etti. Biçer teşekkür mesajında, ''Yurtiçinde deprem bölgesi ve yurtdışında yoksulluk ve krizlerin yoğun yaşandığı Filistin, Afganistan, Suriye, Irak ve Arakan başta olmak üzere Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde kesilerek hayırseverlerimizin emanetlerini mazlum, mağdur ve muhtaç kardeşlerimize ulaştırdık.

"Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” şiarıyla Vekâletle Kurban Bağışını Türkiye Diyanet Vakfı Şubesine emanet eden değerli Ispartalı kardeşlerimize, bu hayırlı hizmette halkımıza rehberlik eden kıymetli din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim kurbanlarımızı, ibadet ve dualarımızı kabul eylesin.'' ifadelerine yer verdi.