Isparta

İş İnsanı Karabulut'tan Isparta 32 Spor'a moral ziyareti

Kartaş Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Yunus Karabulut, yeni sezon hazırlıklarını Davraz Kayak Merkezinde sürdüren Isparta32 Spor'a moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi

Abone Ol

Isparta32 Spor'un akşam idmanında Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve yöneticiler tarafından karşılanan Kartaş Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karabulut,  Isparta32 Spor'lu futbolcu ve teknik heyetle sohbet ederek, takıma başarılar diledi. Şehrin tek profesyonel takımı olan  Isparta32 Spor'un yeni sezonda başarılı olacağına inandığını belirten Karabulut 'Bu takım hepimizin takımı. Bu takıma şehrin tüm kesimlerinin sahip çıkması çok önemli. Sadece maddi değil manevi destek de çok önemli. Bu nedenle bugün takıma manevi desteğimizi göstermek için ziyaret ettik. Burada çok büyük bir emek var. Yöneticilerimiz fedakarca çalışıyorlar. İnşallah şehrimizin de desteğiyle Isparta32 Sporumuz hak ettiği üst liglerde olacak" dedi. 
Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir de, Karabulut'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sizler gibi değerli iş insanlarımızın takıma gösterdiği ilgi alaka bizleri memnun ediyor. Bu takıma sadece bizim değil, tüm şehrin sahip çıkması gerekiyor. Başarı istiyorsak şehrin tek yürek olması takımını desteklemesi şart. Bugün buraya kadar gelip yanımızda olduğunuzu göstermeniz son derece anlamlı. Sizlere teşekkür ediyorum " diye konuştu.