Miras Nedeniyle Kavga Çıktı 3 Yaralı Miras Nedeniyle Kavga Çıktı 3 Yaralı

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET işbirliğiyle hayata geçirilen “İşimiz Temiz Projesi”, hizmet sektöründeki mikro işletmeler için hijyen odaklı eğitim programları oluşturarak tüm Türkiye’de temiz, hijyenik, sağlıklı hizmet sunan işletmelere sahip olunmasını amaçlanıyor.

Bu eğitim programları kapsamında 81 ilde yer alan Halk Eğitimi Merkezi eğitmenleri MEB’in online eğitim platformu kanalıyla mikro işletmelerle buluşuyor. Projede, toplumda farkındalık oluşturarak hizmet sektörüne dâhil olan; yeme- içme, konaklama ve ulaşım alanında faaliyet gösteren mikro işletmelerin proje kapsamında yürütülecek özel iletişim çalışmalarında öne çıkmalarına katkı sağlanıyor.

Isparta’da ilk eğitim Çocuk Adası Kreşi ile başladı. Çocuk Adası Kreşi Kurucusu Gözde Çağlar eğitim ile ilgili olarak, “Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET Petrolcülük A.Ş. paydaşlığında yürütülen İşimiz Temiz Projesi ile hizmet sektöründe yer alan mikro işletme sahibi ve çalışanlarının temizlik ve hijyen programları aracılığıyla bilgi ve farkındalık düzeylerinin artırılması, böylece işletmelerin daha güvenli ve hijyenik olması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda emeği geçen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu adına Isparta Başkanı Dilek Özdemir’e, Isparta Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve Hayat boyu Öğrenme İl Temsilcisi Eğitmen Vahide Canan Çakır’a, bu eğitimlerin fikir sahibi ve sponsoru OPET A.Ş adına TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk Hanımefendiye çok teşekkür ederiz.’ diyerek eğitimin önemine değindi.

Kaynak: Haber Merkezi