Bakanlık Isparta'dan 13 Personel Alacak İşte Şartlar Bakanlık Isparta'dan 13 Personel Alacak İşte Şartlar

Kişisel YouTube hesabında yatırımcılara seslenen finans analisti, Borsa İstanbul, döviz ve kıymetli metaller hakkında tahminlerini paylaştı.

Memiş, Borsa İstanbul'un haftayı 8,876 puanla kapattığını ve yüzde 1 değer kaybı yaşadığını belirterek, "Borsada 8,800-9,200 puan aralığını takip ediyoruz. Düşük seviyeler devam ettikçe yatırımcılar beklemeye devam ediyor," ifadelerini kullandı.

Döviz kurlarına ilişkin yorumunda ise Memiş, dolar kurunun 34.27 TL seviyesinden kapandığını, yukarı yönlü hareketlerin sürdüğünü ve 34.60 direncine dikkat çekti. Döviz piyasasında pozitif beklentilerini dile getirerek, dövizin yükseliş trendinde olduğunu vurguladı.

Altın ve gümüş piyasalarına da değinen Memiş, ons altının 2,605 dolar, gram altının ise 3,015 lira seviyesine ulaştığını belirtti. Memiş, "Serbest piyasalarda gram altın 3,060 liradan işlem görüyor. Yatırımcıların yüzde 50 alım yaptığı noktalar doğru kararlardı," dedi. Ayrıca, ons gümüşün 31.54 dolar seviyesinde olduğunu söyledi.

Yatırımcılara önemli bir uyarıda bulunan Memiş, bu seviyelerin bir daha yakalanamayabileceğini belirterek, alım fırsatlarını kaçıranların bu seviyeleri değerlendirmelerini tavsiye etti

Kaynak: Haber Merkezi