Isparta

İslam Memiş'ten Kripto Yatırımcılarına Uyarı

Altın ve dolar üzerine yaptığı uyarılarla bilinen uzman İslam Memiş, bu kez kripto para yatırımcılarına yönelik uyarılarda bulundu.

Abone Ol

Kripto paraların yavaş yavaş fiziki paraların yerini almaya başladığı günümüzde yaşanan yükselişler dikkat çekerken, Memiş "sakın yapmayın" diyerek uyardı.

Son günlerde bitcoin ve diğer kripto paralarda gözlenen artışları değerlendiren İslam Memiş, özellikle Trump'ın bitcoin için olumlu açıklamalarının ardından yaşanan yükselişlerin geçici olabileceğine dikkat çekti. Trump'a yönelik suikast girişimi sonrasında bitcoin'in 57 bin dolardan 65 bin dolara çıktığını belirten Memiş, bu tür olayların fiyatlarda ani değişikliklere neden olabileceğini vurguladı.

İslam Memiş'in ifadelerine göre, altın ve bitcoin tarafında yaşanan bu dalgalanmaların ardından yatırımcıların tedbirli olmaları gerektiğini dile getirdi. Bitcoin'in anlık olarak 66 bin dolar seviyelerinden işlem gördüğünü belirten Memiş, "Kripto paralar konusunda işlem yapan yatırımcılar, balonun patlama riskine karşı dikkatli olmalılar. Bitcoin'in 55 bin dolara kadar gerileme yaşayabileceği ihtimali var" şeklinde uyardı.