Toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in açılış konuşmasının ardından, komisyondan dönen ve kabul edilen maddeler değerlendirildi.

Isparta’da göçmen kaçakçılığı operasyonu.. Isparta’da göçmen kaçakçılığı operasyonu..

Kabul edilen maddeler arasında, 2023 mali yılı kesin hesap cetvelinin onaylanması, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün çalışma yönetmeliklerinde değişiklik yapılması, belediye memurlarının ihtiyaç duyduğu mevcut kadroların ve kadro derecelerinin gözden geçirilmesi gibi konular yer aldı. Ayrıca, temizlik araç kiralama ihalesinin 2024 yılından itibaren 39 aylık olarak yapılması, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet Tır Dorsesi bağışı talebi, ve Isparta Şehir Hastanesi önünde bulunan üst geçit yürüyen merdiven işi için bağış yapılma talepleri gibi konular da meclis gündeminde yer aldı.

Diğer kabul edilen maddeler arasında, gelir tarifesinde güncelleme yapılması, belediye mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin işlem yapılabilmesi için encümene yetki verilmesi, gayrimenkul kiralanması için encümene yetki verilmesi, Gölcük Mahrukatçılar Sitesi'nin yeni alanının belirlenmesi, imar planı değişikliklerine yapılan itirazlar ve imar planı değişikliği taleplerinin görüşülmesi de yer alıyor.

Haber Merkezi