Isparta Doğa Koleji, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına güçlü yönetim, güçlü kadro ve güçlü okul anlayışıyla damgasını vurmaya devam ediyor. Ortaokullar kategorisinde gerçekleştirilen hazır bulunuşluk sınavlarında, Türkiye genelindeki Doğa Kolejleri arasında Türkiye birincisi olma başarısını gösteren Isparta Doğa Koleji, geleceğin eğitim vizyonunu bugünden inşa etmeye başladı.

Hisseli Tapu Sahipleri İçin Satış Süreci Hisseli Tapu Sahipleri İçin Satış Süreci

Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk bu büyük başarıyı, güçlü bir okul yapısı, kararlı bir yönetim ve öğrencilerin gelişimini her daim önceliklendiren öğretmen kadrosunun bir sonucu olarak değerlendirirken, "Isparta Doğa Koleji, 'istikrar ve güven' ilkesiyle yoluna devam ederek öğrencilerini sadece akademik olarak değil, aynı zamanda hayat boyu başarıya hazırlamaktadır. Başarı bir ekip işidir, bu başarının mimarı olan tüm öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve bizi destekleyen değerli velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kampüs Müdürü Durali Sancar ise yaptığı açıklamada, "Isparta Doğa Koleji olarak bu yılın başında aldığımız kararlar ve uyguladığımız stratejik değişiklikler meyvelerini vermeye başladı. Hem akademik hem sınav süreçlerinde aldığımız hızlı ilerlemeler, bu başarıların tesadüf olmadığını kanıtlıyor. Başta öğretmenlerimiz ve idrecilerimiz olmak üzere, tüm Isparta Doğa ailesine, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarı, hep birlikte elde ettiğimiz büyük bir zaferdir" ifadelerini kullandı.

Isparta Doğa Koleji, her geçen gün daha da büyüyen vizyonuyla, Türkiye’nin eğitimde lider kurumları arasında yerini güçlendirmeye devam edecek. Öğrencilerimizi geleceğe güvenle taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi