Konya’da 22-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Goalball erkekler 4. Lig maçları tamamlandı. 46 takımın katıldığı turnuvaya şehrimizi temsil eden Isparta Görme Engelliler Spor kulübü damga vurdu.

Grup usulü ve daha sonrasında eleme maçları yaparak şampiyon olan temsilcimiz sırasıyla grupta oynadığı engelsiz Ata Spor kulübü takımını 10-0 yenerek son 32 turuna yükseldi.

Son 32 turunda Meram Görme engelliler Spor kulübü ile karşılaşan takımımız mücadeleyi yine 10.0 Galip bitirerek adını son 16 turuna yazdırdı son 16 turunda ise İzmir Gençlik Spor il Müdürlüğü Spor Kulübünü 12-2 yenen temsilcimiz play off turunda uzatmalar sonucunda Çukurova Görme Engelliler Spor kulübünü 10'a 9 mağlup ederek çeyrek final vizesi aldı.

Çünür'de Görülen Yılan Görenleri Şaşırttı Çünür'de Görülen Yılan Görenleri Şaşırttı

Çeyrek finalde ise Çorum 19 Görme engelliler Spor kulübü 13'e 8 yendi. Yarı final maçında ise Antalya görme engelliler spor kulübünü 14'e 9 yenerek adını finale yazdırdı. Finalde ise Yeditepe Görme Engelliler Spor Kulübünü yenerek şampiyonluk kupasını Isparta’ya getirdi.

İlk 3 sırayı alan takımın 2025 sezonunda Goalball erkekler 3 liginde Mücadele edecek. 2025 sezonunda temsilcimiz ile birlikte 3 ligde başarılar dileriz.

Kaynak: Haber Merkezi