Isparta Sağlık Sen Şube Başkanlığına Mahmut Ağun’un gelmesinden sonra başlayan değişim rüzgarı meyvelerini vermeye başladı. Üye sayısını ülke genelinde en çok artıran şube sıralamasında ikinci sırada yer alan sendika, üyelerini kooperatif mantığıyla ev sahibi yapacak

Memur Sen’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Isparta Şubesinde başkanlık görevine Mahmut Ağun’un seçilmesinden sonra üyelere yönelik önemli çalışmalara imza atılıyor. Bir taraftan sendika çalışmalarını yürüten Şube Başkanı Ağun, diğer yandan Isparta ölçeğinde üyeler için farklı projelere öncülük ediyor.

ÜYE SAYISINI EN ÇOK

ARTIRAN İKİNCİ ŞUBE

Göreve geldikten sonra  üye sayısının artırılması noktasında  hızlı bir çalışma içine girdiklerini belirten Ağun,  ’Göreve başladığımızda üye sayımız 1867 iken bugün 2720’ye ulaşarak  yetkili sendika durumundayız. 20 ayı aşkın zamanda elde ettiğimiz bu başarıyla Türkiye’de nüfusa oranla üye sayısını en çok artıran iller sıralamasında ikinci sıradayız. Bu noktada fedakarca gayret gösteren tüm yol arkadaşlarına teşekkür ediyorum’ dedi.

TEMELİ ATILDIKTAN 32 AY SONRA

KONUTLAR TESLİM EDİLECEK

Yine Türkiye’de bir ilke imza atarak Sağlık Sen olarak üyeleri için konut projesi hazırladıklarını dile getiren Mahmut Ağun ‘Vatan Mahallesi Davrazkent evlerinin hemen üstünde konut projemiz iki ay içinde başlayacak. Burada ilk etapta 120’yi aşkın brüt 149 metrekare daire inşa edilecek. Kooperatif mantığıyla yapılacak bu projede hiçbir yöneticimiz huzur hakkı almayacak. Taksit artışları kamu çalışanları ücret artış endeksine göre belirlenecek. Şu anda hem taksit hem aidat olarak özel kooperatif inşa maliyetlerine göre yüzde 50’lere varan uygunlukta imkanlar sunuyoruz’ dedi. Ağun, Isparta’ya özel olduğu vurgusundan hareketle temeli atıldıktan 32 ay sonra konutların devam edeceğini de ifade etti.  

SAĞLIK SEN ÇOCUK KREŞİ 

Feci Kazadan 2 Ay Sonra Hayatını Kaybetti Feci Kazadan 2 Ay Sonra Hayatını Kaybetti

Çocuk sahibi üyeler için Sağlık-Sen Çocuk Kreşini hayata geçirdiklerini kaydeden Ağun, ‘Şehir Hastanesinin karşısında  faaliyetine başlayan kreşimizde 86 üyemizin çocuğuna kreş hizmet veriyoruz. Bunu da Türkiye’de ilk biz başlatan şubeyiz. Kreşimiz, üyelerimizin mesai saati gözetilerek saat 18.00’a kadar hizmet veriyor. Üyelerimizin menfaatleri noktasında çalışmalarımıza bundan böyle de devam edeceğiz’ dedi.

Muhabir: Nadir Öngören