Türkiye Kamu-Sen :“Filistinli kardeşlerimizin yanındayız” Türkiye Kamu-Sen :“Filistinli kardeşlerimizin yanındayız”

Ülkemizin dört bir yanından FPV drone operatörlerinin katıldığı yarışmalar, teknoloji ve havacılık meraklılarının ilgisini çekiyor.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, sosyal medya hesabından etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "T3 Vakfı tarafından düzenlenen, ülkemizin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Drone Şampiyonası’na Isparta ev sahipliği yapıyor. Bu organizasyonun ilimize gelmesinde emeği geçen T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz’a teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Çatal, organizasyonun başarısına katkıda bulunan Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve il genelindeki kamu kurumları ile STK'lara minnettarlığını da ifade etti. Ayrıca, T3 Vakfı Isparta İl Temsilcisi Öğretim Üyesi Yunus Kayacan ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Drone şampiyonası, teknolojiye ilgi duyanların ve drone meraklılarının bir araya geldiği önemli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor ve Isparta'nın teknoloji etkinlikleri açısından ne kadar önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor

Muhabir: Nadir Öngören