Olay, dün 11.00 sıralarında kentm merkezinde bulunan özel bir kreşte meydana geldi. 3 yaşındaki Ali Aras Dağılmaz kreşteki oyun odasının içinde bulunan tuvalete girerken dengesini kaybedip düştü. Yüzünde kanları gören eğitmen ise hemen kreş yönetimine haber verdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, tedavi altına alındı. Başından yaralanan çocuğa dikiş atıldı.

ACİL OLARAK AMBULANS ÇAĞRILMADI

Engelli Ve Eski Hükümlü Proje Başvuruları Başladı... Engelli Ve Eski Hükümlü Proje Başvuruları Başladı...

Baba Hasan Hüseyin Dağılmaz ise, olayı haber alır almaz kreşe gittiğini belirtti. Baba Dağılmaz; ‘Yaklaşık 4 ay kadar önce oğlumu eğitim amaçlı özel bir kreşe verdim. Bugün beni aradıklarında kreşe gelmem gerektiği söylediler. Kreşe girdiğimde yerler kan revan içindeydi. Oğlum ben gelinceye kadar yaralı halde 15 dakika kadar bekletilmiş. Hemen oğlumu hastaneye getirdik. Yüzünde çok derin bir yara var. Doktorlar da dikiş atılması gerektiğini, ömür boyunca da oradaki izin kalacağını söylüyorlar’ ifadelerini kullandı.

GEREKLİ HASSASİYET GÖSTERİLMEDİ

Kreş yönetimi tarafından oğlunun tuvalette düştüğünün belirtildiğini söyleyen baba Dağılmaz; ‘Düştükten sonra ambulans aranmadı. Ben gittiğimde ‘Ambulansı arayalım mı?’ diye soru soruluyor. Sonuçta biz çocukları o saatler içerisinde mal, can, sağlık güvenliği, hepsi bunlara aittir. Çocuk orada düştüyse senin ambulansı zaten araman gerekiyor, beni beklemene gerek yok. Her yere şikayette bulunacağım’ şeklinde konuştu.

GÜVELİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Dağılmaz bir süre odada dolaştıktan sonra tuvalete girdi. Tuvalete girdikten sonra yüzünü tutarak eğitmene gösterdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Muhabir: Ali Rıza Cesur