Hac Kayıtlarında Son Gün Hac Kayıtlarında Son Gün

Tarhana yapmak için pek çok şey gerekiyor. Bunlara ulaşan tarhanası yaptı. Ama bunların haricinde evde tarhana yapma imkanı olmayanlar bu işi yapabilecek kişilere koştu. 

Bu talebi karşılamak isteyen Isparta'da yaşayan Seher Y., kendi müstakil evinde tarhana üretmeye başladı. Sosyal medya platformları üzerinden verdiği ilanlar sayesinde tanınan Seher Y., talep karşısında şaşkına döndüğünü ifade etti.

Kendisinin daha tarhana yapmaya başlamadan, tüm ürünlerinin siparişle tükenip bittiğini söyleyen Seher Y.

"Tarhana bizim kış aylarında olmazsa olmazımız. Bu yüzden kendi evimde kendimize yetecek kadar tarhana yapıyordum. Daha sonra özellikle çalışan kadınlar ve apart gibi tarhana yapılmaya müsait olmayan evlerde yaşayanlar bana sormaya başladı. Ben de bu sayede bu işi yapmaya karar verdim.Tarhana, sadece lezzetiyle değil, içerdiği vitaminler ve besleyici özellikleriyle de kışın sofralardan eksik edilmemesi gereken bir yiyecektir. Kilosu 115 lira olarak satışa sunduğum tarhana ürünlerim, insanların taleplerini karşılamak için elimden geleni yapmamı sağladı. alepler artarak devam ediyor ve bu beni mutlu ediyor. Şuanda kilosunu 115 liradan satıyorum. Hepsi de daha yapılmadan satıldı" şeklinde konuştu.

Haber/ Özge Kılınç

Editör: Ali Rıza Cesur