Isparta

Isparta’nın Eşsiz Tatları 13. YÖREX Fuarı’nda Tanıtıldı

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda yer alan Isparta Ticaret Borsası standı çok sayıda ziyaretçi ağırladı.

Abone Ol

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, Antalya-ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 9-13 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) büyük bir coşkuyla kapılarını açtı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, Antalya Ak Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, çok sayıda oda ve borsa başkanının da yer aldığı açılışa Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdülkadir Kurucu ve Erhan Göçerli, Genel Sekreter Veli Karaçay katılım sağladı.

ITB, ITSO ve YALTSO işbirliğinde 13.YÖREX fuarı için kurulan stantta; Isparta Valisi Abdullah Erin’e, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na, standı ziyaret eden diğer oda/borsa başkanlarına ve gelen tüm misafirlerimize Isparta Elması, Isparta Gül Suyu ve Gül lokumu başta olmak üzere yöremize özgü ürünlerden ikramlarda bulunuldu.