Isparta

Isparta’ya Bakanlık’tan 20 Milyon Lira Hibe

Isparta Belediye Meclisi Ekim ayı son toplantısında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 20 Milyon lira hibe kabul edildi.

Abone Ol

Isparta Belediye Meclisi Ekim ayı son toplantısında restorasyon ve sokak sağlıklaştırma işleri için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 20 Milyon lira hibe kabul edildi.

Meclis toplantısında 5. Gündem maddesi; “Isparta İli, Merkez İlçesi İskender, Gazi Kemal ve Çelebiler Mahallelerinde tek yapı ölçeğinde sokak sağlıklaştırma restorasyon işlerinde kullanılmak üzere dönüşüm projeleri özel hesabına KDV dahil 20 Milyon lira hibe kabulü” görüşüldü ve oylanarak kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyon raporunda; “Isparta İli, Merkez İlçesi İskender, Gazi Kemal ve Çelebiler Mahallelerinde tek yapı ölçeğinde Restorasyon, sokak sağlıklaştırma işleri ve 6306 sayılı kanun kapsamında ilan edilen alanlarda kullanılmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan dönüşüm projeleri özel hesabına KDV dahil 20 Milyon lira hibe kabulü komisyonumuzca uygun bulunmuştur” ifadelerine yer verildi.