Dart Şampiyonasında Hızırbey başarısı Dart Şampiyonasında Hızırbey başarısı

Isparta Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirildi.

07 Ekim Pazar günü İstiklal Mh. Camii’nde gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet, Müftülük idarecileri, Manevi danışmanlar, din görevlileri, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan sabah namazının ardından aşr-ı şerif, tesbihat, zikir ve salavatlar okundu. İl Müftüsü Muharrem Biçer, yaptığı sohbette, “Müslüman en azından şu dört hadis-i şerifi yaşaması gerekir. Bunlar; Kişinin kendisini ilgilendirmeyen (malayani) şeyleri terketmesi iyi bir müslüman olmasının alametlerindendir. Helâl bellidir; haram da bellidir. İkisinin arasında birtakım şüpheli şeyler vardır ki insanların çoğu bunları bilmezler. Kim şüpheli şeylerden sakınırsa, dinini ve haysiyetini korumuş olur. Kim de şüpheli şeylere düşerse, harama düşmüş olur. Nefsimi elinde tutan Allah'a yemin ederim ki, bir kişi hayırdan kendisi için istediğini, Müslüman kardeşi için de istemedikçe mükemmel bir şekilde îman etmiş olmaz. Ameller, ancak niyetlere göredir; herkesin niyeti ne ise eline geçecek odur” dedi.

Program dua ve ikramlarla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi