Tarımsal Destek Ödemeleri Hesaba Yattı Tarımsal Destek Ödemeleri Hesaba Yattı

 Etkinlik, KOBİ'lerin pazara erişimini artırmayı amaçlayan Avrupa İşletmeler Ağı çerçevesinde gerçekleştirilecek.
Programda, ihracata yönelik devlet destekleri ve dijitalleşme ile dış ticaret istihbaratı konularında eğitimler yer alacak. İlk gün ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve KOSGEB Antalya Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’ın açılış konuşmalarının ardından Emrah Kozan tarafından dijitalleşme eğitimi verilecek.
İkinci gün ise Hakan Akın’ın sunumuyla Dış Ticaret İstihbaratı Eğitimi düzenlenecek. Programın üçüncü günü, dış ticaret istihbaratı eğitimleri online olarak gerçekleştirilecek ve katılımcıların laptopları ile katılım sağlamaları isteniyor.
KOBİ’lere yönelik her coğrafyadan kamu ve özel sektör kuruluşunu bir araya getiren Avrupa İşlemeler Ağı, ülkemizde hem ulusal hem de uluslararası iş birliğinin geliştirilmesine hizmet ediyor, kamu ve özel sektör ortaklığının başarılı bir örneğini oluşturuyor.
Türkiye'de AİA faaliyetleri, 12 KOSGEB Müdürlüğü, odalar, üniversiteler, araştırma merkezleri, teknoparklar ve kalkınma ajansları gibi 50 farklı kuruluş tarafından yürütülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi