Isparta

Kamu bankaları promosyonda yarışıyor!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan maaş alan emekliye müjde geldi. Yeni zam duyuruldu, bu aydan itibaren ödemeler zamlı olacak.

Abone Ol

Emeklinin beklediği sevindirici haber Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan geldi. Kamu bankaları emekliye Ekim ayında önemli bir jest yaparak emekli promosyon ücretlerini güncelledi. 3 kamu Bankası artık özel bankalarla yarışacak şekilde promosyon fırsatı sunuyor. Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a taşıyan emekliler cazip promosyon teklifleri ile buluşacak.

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta emekliler için yeni promosyon miktarları belli oldu. Kamu bankaları, dul ve yetim aylığı alanlara 5.000 TL, emekli maaşı alanlara ise 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapıyor.

Ayrıca 3 kamu bankasında emekliye yönelik cazip başka kampanyalarda var. Düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans, aidatsız kredi kartı Kullanıma, ücretsiz havale ve EFT bu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

VAKIFBANK’TAN EMEKLİYE ÇİFTE PROMOSYON

Diğer yandan emekli dostu Vakıfbank, kamu bankalarından farklı bir uygulamaya daha imza atıyor. Vakıfbank, maaşını taşıyarak 3 yıllığına buradan alınan emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında emekli promosyonu ödemesi yapılırken aynı zamanda Troy kart kullanan emeklilere her ay 1000 TL olmak üzere toplamda 12.000 TL ilave para veriliyor. Böylece vakıfbank’ın toplam promosyonu 24.000 TL’ye ulaşıyor.

BAŞVURU İÇİN 31 EKİM SON TARİH

Emekli promosyon kampanyalarına başvuru yapmak isteyenler için 31 Ekim son tarihi olacak. Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a taşımak isteyenler şubelerden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından işlem yapabilir. Sadece 3 iş günü içinde emekli promosyon ödemesini hızlı bir şekilde alabilirsiniz.