Isparta

Kübra Aykut’un veda mektubu ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Olayın ardından Kübra Aykut’un veda mektubu ortaya çıktı.

Abone Ol

Üniversite eğitimini almak için geldiği Isparta’da uzun yıllar yaşayan ve çektiği videolarla sosyal medya fenomeni olan, Ispartalıların yakından tanıdığı Kübra Aykut yaşamını yitirdi. Aykut iddialara göre; İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde evinin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Olayın ardından Kübra Aykut’un veda mektubu ortaya çıktı.

Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı.

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti.

Site güvenliği tarafından durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

VEDA MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI

Vefat eden Kübra Aykut'un cenazesi özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

"NASIL ŞAŞIRTTIM AMA YİNE SİZİ"

Hayatını kaybeden Kübra Aykut veda mektubunda, "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" ifadelerine yer verdi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.