Isparta

Mevlüt Turan Güven Tazeledi

Isparta Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısında, mevcut başkan Mevlüt Turan ve yönetimi güven tazeledi.

Abone Ol

Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Yapılan seçim neticesinde genel kurul divan başkanlığını Mehmet Boyacı yaptı. Mehmet Boyacı genel kurul toplantısını açarak ilgili gündem maddelerini sırasıyla onaylattı. Yapılan toplantı neticesinde Mevlüt TURAN ve yönetimi güven tazeledi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları yönetim kurulu başkanı Mevlüt TURAN tarafından okundu ve raporlar oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca dönem içi yönetim ve denetim kurulu üyeleri ayrı ayrı ibra edildiler.

Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Genel kurul toplantısına katılarak bizlere destek veren ve yeniden seçilmemizi sağlayan derneğimizin güzide üyelerine çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifimiz tasfiye halinde ve tasfiye çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda kooperatifin üstlenmiş olduğu sanayi sitesi içerisindeki faaliyetleri artık derneğimiz yürütmekte. Derneğimizin günden güne çalışmaları artıyor ve hızlanıyor. Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ in destekleriyle derneğimizin idari binasını yaptık. En kısa sürede dernek idari binasına geçeceğiz. Ayrıca yine belediye başkanımızın desteği ile derneğimize yeni işyerleri kazandırdık. Bu işyerlerinin tamamına elektrik ve su aboneliği aldık. Ayrıca derneğimize de elektrik ve su aboneliği aldık. Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Gül Küçük Sanayi Sitesinde ve Camimizde çalışmalarımız devam edecek. Gül Küçük Sanayi Sitemizde faaliyet gösteren tüm esnaflarımız sorun ve sıkıntılarını bize her zaman iletebilirler. Sorunların çözümü için derneğimiz kanun çerçevesinde yetkiye sahiptir. Sanayi içerisinde her türlü çalışmayı yapabilmektedir. Destek olan tüm kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederiz. Verilen yetkiler çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz.

Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim kuruluna seçilen asil                             Denetim kuruluna seçilen asil   

Mevlüt TURAN                                                        Talip SAĞTEKİN

Himmet GÜNDOĞDU                                             Ali ÖZCAN

Mustafa GÖNÜLAL                                                 Mehmet AKGÖZ

Mehmet BOYACI

Yaşar Ali ZENCİRCİ