Dımbıllan Dayı Veli Çeliköz'ün Acı Günü Dımbıllan Dayı Veli Çeliköz'ün Acı Günü

QTruck ve QKaravan ile yola çıkan Quick Sigorta, birbirinden eğlenceli aktiviteler sunan standıyla da katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya geliyor!

Isparta Racing Motor Sporları Kulübü ve Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla Isparta Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen festivale ülkenin dört bir yanından katılım bekleniyor. Festival programında ise yok yok! Adrenalin ve eğlencenin doruk noktaya çıkacağı festivalde, Big Enduro ve Süper Enduro yarışmaları, Lavanta Bahçeleri, Kirazlıdere ve Andık Deresi kültür gezileriyle dolu dolu bir program katılımcıları bekliyor. Etkinlikler kapsamında ilk gün Ertuğrul Kiraz, ikinci gün Retrobüs ve üçüncü akşamı da Argo ile Sekiz Beş konserleri, festival coşkusuna renk katacak.

Quick Sigorta tam tekmil alanda olacak

QTruck ve QKaravan ile festival alanlarında ilgi odağı olan Quick Sigorta, aynı zamanda çeşitli yarışma ve aktivitelerin yer aldığı standıyla da bu kez Isparta’nın yolunu tuttu. Motosiklet gezgini Dilek ve Özgür Candar’dan oluşan Quick Routes ekibinin eğlence dolu içeriklerle katılımcıları beklediği Quick Sigorta standı, sürpriz hediyelerle de coşkuyu artıracak.

Kaynak: HABER MERKEZİ