Gurbetçi Festivali'nde bu akşam sahneye çıkacak olan Danış'a ulaşılamayınca, sanatçı dostu Osman Öztekin, Danış'ın kalp krizi geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

Sanatçı Osman Öztekin, üzücü haberi şöyle duyurdu: "Yalvaç Hüyüklü'de devam etmekte olan Gurbetçi Festivali'nin bugünkü programında Ömer Danış abimiz yer alıyordu. Fakat kendisine ulaşamadık, kalp krizi geçirdiğini ve şu anda yoğun bakımda olduğunu öğrendik. Kendisine acil şifalar diliyoruz, çok üzgünüz."

Festival Komitesi tarafından yapılan açıklamada, "Büyük usta sanatçı Ömer Danış dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştır. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Ömer Danış'ın sahne alamayacağı bu akşamki konsere vatandaşın yoğun isteği üzerine Ramazan Çelik yeniden sizlerle olacaktır." denildi.

Faiz İndirim Kararı Altın Fiyatlarını Yükseltti Faiz İndirim Kararı Altın Fiyatlarını Yükseltti

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Hüyüklü Belediye Başkanı Kadir Minnet sanatçıya geçmiş olsun diyerek; ""Değerli sanatçımız Ömer Danış'ın geçirdiği kalp krizi haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ali Rıza Cesur