Camı Kırıp 40 Tane Altın Kaplama Bilezik Çalan Şahıslar Yakalandı Camı Kırıp 40 Tane Altın Kaplama Bilezik Çalan Şahıslar Yakalandı

Son zamanlarda en popüler meyveerden biri olan avokado Salı Pazarında tezgahlarda yerini aldı. Ancak avokado fiyatlarını gören yüzünü çevirip gidiyor. Isparta'da pek fazla bilinmese de gün geçtikçe ciddi boyutta üreticisi artan avokado meyvesini genellikle sporcular tercih ediyor. Marketlerde 3 tanesi 100 liraya satılan Avokado, Salı Pazarında kilosu 300 lira olarak satılıyor. Marketlerde  pazarda fiyatların bu kadar artmasının nedeni ise rekolte düşüklüğü olarak yorumlanıyor.

Avokada satışını yapan pazar esnafı; "Görenler dönüp bir daha bakıyor. Fiyatını duyan bize faydasını ne işe yaradığını soruyor ve gidiyor.  Tercih edilmiyor gibi görünse de genellikle vücut geliştirme sporcuları alıyor bunu. Bir de tabi internette görüp araştıranlar alıyor. Her pazar belirli bir müşteri var. Alıp geçiyorlar. Diğer vatandaşlar da bunu almak lüks diyerek bakıp geçiyor" dedi.

Muhabir: Ali Rıza Cesur