Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Çapan ifadelerinde ; "

Dünyanın neresinde olursa olsun, meşru hükümetlere darbe yapılmaya kalkışması aslen o devletin yönettiği insanlara karşı yapılmış bir zulümdür.
Milletin gücünün, demokratik hak ve özgürlüklerinin, yok sayılmaya çalışılarak; yine devletin imkanlarıyla yönetimi ele geçirme çabası, hem milletçe hem de devlet tarafından affedilecek bir suç değildir. 2016 Yılında ülkemizde fetö tarafından yapilmaya çalışılan hain darbe girişimi bastırılarak dünyada  "15 Temmuz Milletin Kahramanlık Destanı" diye yankı bulmuştur.

Bu gün 
"15 Temmuz Milletin Zaferi" başlığı ile anacağımız bu destan; dünyanın bir çok ülkesine de örnek olmuştur. Yakın zamanda Bolivya'da yapılmaya kalkışılan darbe girişimi de yine aynı devletin milleti tarafından bertaraf edilmiştir.
İslam ülkelerinin lideri olarak konumlandırılan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ; 15 Temmuz Destanı  ile hem İslam ülkelerine hemde diğer dünya ülkelerine  bir ayna hükmü görmüş ve diğer devlet ve milletlere de ışık tutmuştur.
Türkiye'nin  gönül coğrafyasının Türkiye'den daha büyük olduğunu bir çok olayda gördüğümüz gibi halkı Müslüman olmayan bir devlette bile milletimiz örnek alınmış ve darbe bastırılmıştır.
Kendini veya görevini toplumdan ve insanlardan üstün görme kibrine kapılarak İnsan Hak ve Özgürlüklerini devletin kurallarını ve işleyişini yok sayarak darbe yapan, darbeye kalkışan , yardım ve yataklık yapan tüm hainler en büyük ceza ile cezalandırılmalıdır.
15 Temmuz : Milletin Büyük Zaferi'dir.
Türk Milleti: Vatanı, bayrağı, toprağı ve dini uğruna; etten kemikten kaleler olarak hainlere geçit vermemiş, Gazi olmuş, şahit olmuş ve Şehit düşmüştür.
Malazgirtte, Sakarya'da Çanakkale'de ecdadımız hangi ruh ile savaştiysa, 15 Temmuz'da da milletimiz aynı ruhla direnmiştir.
15 Temmuz  o sarsılmaz Milli ruhun, birlik ve beraberliğin silahlara, mermilere, tanklara galebe çaldığı gün olarak tarihe geçmiştir.
15 Temmuz gecesi 
Vatanı için evinden çıkıp Abdestini alarak koşan ile eğlence mekanlarından ya da herhangi bir yerden gelerek kurşunların önüne kendini siper eden herkes, tarihe altın harflerle yazılmış Vatanı için kahraman olmuş yaralanmış  , yada Can vererek aynı  Şehadet'te buluşmuş ama ülkesini dağ gibi ayakta tutmuştur.
Bu gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti  etrafındaki ülkeler ateş çemberinde olmasına rağmen, vakur bir şekilde ayaktaysa;   o gün en başından beri onuruyla canı pahasına vatanı için ölmeye hazır "Biz kefenimizle yola çıktık" diyen!!! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, aziz milletimizin zaferi sayesindedir.
Şimdi milletçe daha uyanık olmalı etrafımızda kendini kamufle etmiş kripto fetöcülere , onların ayak oyunlarına daha fazla dikkat etmeli kesin emin olduğumuz ve hainliklerini belgelediğimiz an, devletimize sivil halk olarak vatandaşlık görevimizi yaparak yardımcı olmalıyız.
Zira fetöcüler istismarcılığın her çeşidini bu ülkeye yaşatmış en büyük ve en aşağılık örgüttür.
İçlerinde masum olanlara, hiç suçu olmayanlara, zaten devlet şefkatini göstermektedir.
Rabb'im bu Aziz Millet'e, Kudretli Devlet'e bir kere daha acı yaşatmasın, bu vatan için can veren tüm Şüheda'nın ruhları âbât olsun.
15 Temmuz Milletin Zaferi günü münasebeti ile bir kere daha tüm Gazilerimizi tüm Şehitlerimizi ve bu gün münasebeti ile bilhassa 15 Temmuz Şehitlerini minnetle anıyorum .
Allah onlardan razı olsun..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi