4-10 Ekim 2024 tarihleri arasında 2. Kayseri Gastronomi Günleri Etkinliği kapsamında yürütülen Üniversiteler Arası Yemek Yarışmasına Üniversitemiz Isparta MYO Aşçılık Programı öğrencileri katılım sağlayarak derece ile ilimize döndüler.
Öğrencilerimizden Emir Can Demir, Melih Taha Akpunar ve Sefer Can Güler’den oluşan takım Doç. Dr. Günseli Güçlütürk Baran ve Öğr. Gör. Mehmet Anıl Küçükyaman’ın himayelerinde katıldıkları Üniversiteler arası yemek yarışmalarında ikincilik elde etti.
Üniversiteler Arası Bireysel "Kayseri Mutfağı Ana Yemek Yarışması” kategorisinde ikincilik ödülünü kazanan öğrencilerimizi ve destek veren akademik personelimizi Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Çatal makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.