Şantiye, fabrika, kurumlara toplu yemek hizmeti veren Safir Yemek’te hazırlanan yemekler termoboxlar vasıtasıyla ısı kaybetmeden, dış etkilerden korunarak kaliteli ve hijyenik koşullarda müşterilerin beğenisine sunuluyor. Safir Yemek Sahibi Bayram Akbulut, amaçlarının Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak beklentileri her daim yüksek tutmak ve bunları hayata başarıyla geçirebilmek olduğunu söyledi.

Hac Kayıtlarında Son Gün Hac Kayıtlarında Son Gün

BİNİ AŞKIN KİŞİYE YEMEK HİZMETİ

Sapphire Catering  hizmetiyle,  işletme çatısı altında yemek üretme imkanı olmayan kurumlara, şantiyelere, fabrika ve diğer işletmelere her gün özel menülerle eksiksiz bir şekilde yemek  hizmeti sunduklarını kaydeden Akbulut,  ‘Günlük 1000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren bir firmayız. Kurallar çerçevesinde yemek yapmak ve bu yemekleri kurallar eşliğinde sofralara ulaştırabilmek uzmanlık gerektirir. Önemseyin! Kaliteli ürün, tecrübe ve uzman personel birleşiminin bir ederi vardır. Hakettiği değeri verin. Verin ki bu size sağlıklı ve lezzetli bir beslenme olanağı sağlasın’ dedi.

TECRÜBE VE ÜSTÜN KALİTE

İşletmelerin her türlü yemek ihtiyacını onların talebine göre karşıladıklarını kaydeden Akbulut ‘Tecrübeli ve eğitimli kadrosu ile; sağlıklı, güvenli öğünleri mükemmel hizmet anlayışımızla sunmak ve vazgeçilmez çözüm ortağı olmak için; Yiyecek ve servis organizasyonunda, deneyimli aşçılarımızın, gıda mühendislerimizin ve diyetisyenlerimizin uzmanlığında oluşturulan menüler ve üretilen yemekler ile, uluslararası kuruluşlardan küçük yöresel firmalara kadar pek çok farklı özellikteki kuruluşa toplu yemek hizmeti sunmaktayız. Sizler tarafından tahsis edilen mutfak alanlarında geçmiş deneyimlerimizi ilgili lokal anlayışla birleştirerek, satın almadan servise kadar geçen depolama, pişirme ve diğer tüm süreçlerde üstün kalite sunma amacıyla hareket etmekteyiz. Sağlıklı, taze, çeşitli damak tatlarına hitap eden, özel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilen yemeklerle donatılmış yemekhanelerde, birlikte güçlüyüz anlayışıyla, çalışanların memnuniyetinin sağlamak en büyük amacımızdır. Yerinde üretim hizmetinde uzmanlaştığımız sektörler; Okul Projeleri,  Fabrikalar, Özel Hastaneler, Şantiyeler,  Diğer kuruluşlar, Yaşlı Bakımevleri’ dedi.

İletişim

Tel: 0246 223 43 43 - 0538 894 46 08

Adres: Sanayi Mah. 131.Cad. No:41 Merkez ISPARTA

Muhabir: Ali Rıza Cesur