Burdur’da Uyuşturucu Tacirlerine Karşı 38 Operasyon Burdur’da Uyuşturucu Tacirlerine Karşı 38 Operasyon

Birbirinden güzel etkinliklerin olacağı bahar şenliklerine sayılı günler kaldı. 28-29 ve 30 Mayıs tarihlerinde doğu ve batı yerleşkelerinde düzenlenen olan şenlikler öncesinde Rektör Saltan açıklamalarda bulundu.

Rektör Saltan; “Bir akademik yıl boyunca derslerinize girdiniz. Sınavlarınıza hazırlandınız ve yoğun dönemler geçirdiniz. Bizler hem akademik anlamda donatılmanızı sağlarken, aynı zamanda sosyal imkanlarla da vakitlerinizi dolu dolu geçirmeniz için çalışıyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte sınavlar öncesinde güzel organizasyonlar hazırladık. 28-29-30 Mayıs tarihlerinde kampüsümüzün hem doğu hem de batı yerleşkelerinde sosyal kültürel ve bilimsel etkinlikler sizleri bekliyor olacak. Sınav öncesi moral ve motivasyon depolamaya bekliyoruz” dedi.

SDÜ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Bahar Şenlikleri başlıyor. 28-30 Mayıs tarihleri arasında 19 Mayıs Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilecek şenliklerde, Fatma Turgut, Gece Yolcuları Grubu öğrencilerle buluşacak.

Üç gün sürecek şenlik programında öğrenci topluluklarının oyun ve etkinlikleri, söyleşiler, DJ performansları, motosiklet etkinlikleri ve konserler yer alacak.

Editör: Ali Rıza Cesur