SDÜ Kalite Koordinatörlüğü Birimi tarafından “II. Eğitim-Öğretim Süreçlerini Değerlendirme ve Güncelleme Çalıştayı” düzenlendi. Batı Yerleşkesi Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen çalıştayda, Yükseköğretimde Kalite Süreçleri ve Akreditasyon Ölçütleri, SDÜ’nün kalite süreçlerindeki mevcut durumu ele alındı. Akademi dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen çalıştayda, ders sürecinin planlanması ve yürütülmesinde dış paydaş katılımı, uygulamalı dersler ve staj programlarının uygulanabilirliği, dezavantajlı öğrenciler için eğitim içeriklerinin geliştirilmesi, dijital teknolojilerin entegrasyonu konularında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Gençlerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan, yeni neslin öğrenme şekline uygun eğitim öğretim modeli geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Prof. Dr. Saltan, "II. Eğitim-Öğretim Süreçlerini Değerlendirme ve Güncelleme Çalıştayı”nda ortak akıl yolu ile yenilikçi yaklaşımlara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 

16 Yaşındaki Gen Kız Her Yerde Aranıyor 16 Yaşındaki Gen Kız Her Yerde Aranıyor

Çalıştay, sonuç raporlarının sunulması, çalıştaya dair geri bildirimlerin alınması, katkı, görüş ve önerilerin iletilmesi ile sona erdi.

Kaynak: SDÜ Bülten