Suriye'nin Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın cenazesi, Gaziantep’te düzenlenen törenin ardından saat 12.00'da askeri uçakla Süleyman Demirel Havalimanı'na getirildi. Burada düzenlenen karşılama törenine annesi Döndü Çapan, kız kardeşi Hacer Filiz, Isparta Valisi Aydın Baruş, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri ve mülki erkan ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Uçaktan indirilen şehidin naaşı, tören mangası tarafından Isparta Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracına alındı. Bu sırada şehidin annesi Döndü Çapan ve kız kardeşi Hacer Filiz sağlık gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kız kardeşi Hacer Filiz, ‘Kardeşimin yanına koysalar olmaz mı?, sessizce otururum, gerçekten’ diyerek gözyaşı döktü.

Burdur’da Ticari Taksi Fiyatlarına Zam Yapıldı Burdur’da Ticari Taksi Fiyatlarına Zam Yapıldı

Şehidin cenazesi daha sonra Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek törenin ardından Isparta Şehitliği’nde defnedilecek.

Kaynak: Haber Merkezi