Uykunun Önemi: Sağlığınız İçin Neden Kritik? Uykunun Önemi: Sağlığınız İçin Neden Kritik?

. 2018 yılı Temmuz ayında yayımlanan 13 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının kuruluşu olan dernek kurulmuştu.
Yaklaşık 45 kişiden oluşan dernek üyeleri bugününü Eğirdir’e ayırarak ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde gezdiler.
Dernek üyelerini Isparta Belediyesi olarak Isparta’da ağırlayan Başkan Şükrü Başdeğirmen’i vekaleten  Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tekin, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Isparta Belediye Meclisi Üyesi Fatih Hakkı Meydan ve Güneykent Eski Belediye Başkanı ve Isparta Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün’de Eğirdir gezisinde misafirleri yalnız bırakmadılar. 
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in şehir dışında bir toplantıda olması sebebiyle misafirleri Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ağırlayarak ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini misafirlere anlattı. 
Sabahın ilk saatlerinde Akpınar Seyir Terasında Eğirdir manzarası eşliğinde çay ve kahvelerini yudumlayan misafirler daha sonra Eğirdir Gölü’nün eşsiz güzelliğinde elektrikli tekne turu yaptılar. 
Yeşilada Poyraz Restaurant’ta gerçekleşen yemekten sonra Hızırbey Camii ve Dündarbey Medresesini gezen misafirler akşam saat 17.30’da ilçeden ayrıldılar. 
Strateji ve Bütçe Uzmanları Derneği (SBUDER) üyeleri misafirperverliklerinden ötürü Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ve Belediye Personellerine teşekkür ettiler.

Kaynak: (Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)