Isparta'da İşletme Önünde Kavga: Polis Müdahale Etti Isparta'da İşletme Önünde Kavga: Polis Müdahale Etti

ahir ve Şerife Alan çiftinin kızı Aybüke ile Ali Borazan ve Şükran Nazoğlu’nun oğlu Nazmi'nin nikahı, Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda düzenlendi.

Nikah törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, MHP İl Başkanı Önder Topçu ve çok sayıda davetli katıldı. Aybüke ve Nazmi çiftinin nikah şahitleri arasında Milletvekili Süleyman Soylu, Vali Baruş, Vali Özkan, Vali Ergün, Milletvekili Gökgöz ve Milletvekili Sönmez yer aldı.

Soylu'dan Mutluluk Mesajı ve Tavsiyeler

Nikah töreninde konuşan Milletvekili Soylu, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, önemli tavsiyelerde bulundu. Soylu, “Benim size ufak bir tavsiyem var. Muhakkak birbirinizi çok seveceksiniz ama birbirinizden birazcık daha fazla sizi bu günlere getiren, yemeyen yediren, içmeyen içiren, evden çıkarken sizi Ayet-el Kürsi ile zırhlayan annelerinizi ve babalarınızı, ailelerinizi birbirinizden birazcık daha fazla sevin. İnanın hanede bereket olur. İnanın hanenizden hiçbir zaman mutluluk eksik olmaz. Örnek bir Türk ailesi olun. Geleneklerimize, göreneklerimize bağlı olun. Örnek bir Müslüman aile olun. Dinimize ve inancımıza bağlı olun ve memleketimize, milletimize çok güzel evlatlar yetiştirin," dedi.

"Mutluluğun Sırrı Torun Sayısıdır"

Soylu, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tavsiyesine de değinerek, "Tabi kıymetli cumhurbaşkanımızın da söylediğini unutmayın. O da ayrı bir tavsiye çünkü babaanneler, anneanneler bunlar hep torun bekler. Sakın meslekle uğraşıyoruz, şöyleydi böyleydi deyip geçiştirmeyin. Mutluluğun sırrını size Adnan abi anlattı, torun sayısı. İnşallah bu cüzdan ikinizden birinin hakkı. Biz Müslümanız, öteki dünyada cennetin murad ediyoruz. Bizim inancımız, cenneti annelerin ayakları altına vermiş. Bu bir torpil değil, bu bizim inancımızın size vermiş olduğu özel bir tahsisattır," ifadelerini kullandı.

Soylu, ayrıca nikah cüzdanını Aybüke'ye teslim ederek, “O yüzden bu cüzdan senin hakkın, biz bu cüzdanı sana teslim edeceğiz ama sadece cüzdanı teslim etmeyeceğiz, aynı zamanda sevgiyi, ailenin sabrını sana teslim edeceğiz. Allah nasip ederse çocuklarının büyümesini sana tavsiye edeceğiz.  Nikah törenine katılan diğer önemli isimler arasında Isparta Valisi Aydın Baruş, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er ve MHP İl Başkanı Önder Topçu yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi