GENEL

Taksitle Araba Almanın Kolay Yolları Birarabam'da!

Taksitle Araba Almanın Kolay Yolları Birarabam'da!

Abone Ol

Araba almak isteyen birçok kişi peşin ödeme yapabilecekleri miktarda paraya sahip değildir. Bundan dolayı da çoğu kişi taksitle ödeme yapabilecekleri kredi alma yöntemi ile araba satın almaktadır. Fakat bankalardan alınan krediler ile faizli bir şekilde taksitlendirme yapılabilmektedir. Bu da kişilerin hem ödemede zorlanmalarına hem de arabanın ederinden çok daha yüksek mevlada para ödeyerek araba sahibi olmalarına neden oluyor. Buna karşın Birarabam’ın sunmuş olduğu kredisiz ve taksitle araba alma seçeneği ise araba sahibi olmak isteyenlere uygun fiyatlı ödeme imkanı sunuyor. Birarabam taksitle araba alma imkanı için yazının devamını okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Birarabam Taksitle Araba Alma Nedir?

Birarabam taksit ile araba alma sistemi, araba sahibi olmak isteyenlerin uygun fiyatlı ödeme seçenekleri ile maddi açıdan kendilerini zorlamadan daha kolay bir şekilde araba satın almalarına yardımcı olmaktadır. Taksit ile alacağınız araba için kredi çekmenize gerek kalmadan ve faiz ödemeden istediğiniz arabayı satın alabilirsiniz.

Bankalardan çekilen kredilerde tüketici taksitleri öderken yüksek oranda faizlerle karşılaşmaktadır. Bu durum ödeme yaparken kişiyi bir hayli zor duruma düşürmektedir. Buna karşın Birarabam’ın sunduğu taksitle araba alma imkanı ile bu yüksek orandaki faiz oranlarıyla karşı karşıya kalmadan, uygun fiyatlı taksitlerle istediğiniz araca kavuşabilirsiniz.  

Taksit ile araba almak için müşterilere peşinatlı ya da peşinatsız olmak üzere iki farklı ödeme yöntemi sunulmaktadır. Peşinatsız ödeme de aracınızı biraz daha geç teslim alırken, peşinatlı ödeme seçeneği ile toplam araç finansmanı tutarının belli bir kısmını peşin ödeyerek aracınızı daha erken teslim almanız mümkündür.

Birarabam Taksitle Araba Nasıl Alınır?

Birarabam taksitle araba almak için öncelikle bize başvurmanız gerekmektedir. Bunun için web sitemizde yer alan başvuru formunu doldurarak sizinle iletişime geçmemizi beklemelisiniz. Bize almak istediğiniz hizmeti söyleyerek, bu hizmet hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Eğer taksitle araba alma yöntemi aklına yattıysa size en yakın şubemize gelerek işlemleri başlatabilirsiniz.

İşlem sürecinde ilk olarak ilgili ekip arkadaşımız ile birlikte almak istediğiniz aracı seçerek işe başlarsınız. Ardından gelirinize uygun taksit oranını belirleyerek ödeme planı oluşturabilirsiniz. Daha sonrasında ise arabanızı teslim alacağınız günü belirleyerek işlemleri onaylatmak için notere başvurulur. Bütün bu işlemler sonrasında artık istediğiniz arabaya en kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Neden Birarabam’dan Taksitle Araba Almalıyım?

Birarabam’dan taksitle araba almanız için birçok neden bulunmaktadır. Bunların en başında bankalardan kredi çekmeden kolay bir şekilde taksitle araba alma işlemleri başlatabilmenizdir. Buna ek olarak Birarabam’ın taksit ile araba alma yöntemi sayesinde yüksek faiz oranlarına maruz kalmadan, arabanın ederindeki fiyata araba sahibi olabilirsiniz. Dahası da Birarabam’dan taksitle araba alırken taksit oranlarını kendiniz belirleyerek ödeme planlarınızı oluşturabilmektesiniz.

Sizler de taksit ile araba sahibi olmak istiyorsanız hemen bize başvuru yapın! Arabanın ikinci el ya da sıfır olmasına bakmaksızın istediğiniz arabaya taksitle ödeme yaparak kavuşmanız mümkündür. Birarabam taksitle araba alma yöntemi hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Bize ulaşmak için 444 23 53 numaralı telefon numaramızı arayabilir, e – posta üzerinden ulaşabilir ya da size en yakın şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

Güvenilir bir taşıt finansmanı ile taksitle araba almak için siz de Birarabam’ı ziyaret edin! Biarabam taksitle araba alma hakkında daha detaylı bilgi almak için resmi web sitemizi ziyaret edebilir ya da bize ulaşarak merak ettiğiniz her türlü konuyu sorabilirsiniz.