GENEL

Tiny House Rüyalarınızı Vilassa ile Gerçeğe Dönüştürün

Tiny House Rüyalarınızı Vilassa ile Gerçeğe Dönüştürün

Abone Ol

Tiny house, küçük bir yaşam alanına sahip taşınabilir bir evi ifade eder. Bu evler genellikle geleneksel evlere göre daha küçük boyutlarda tasarlanmıştır. Tiny house’lar genellikle düşük maliyetli, çevre dostu ve minimalist bir yaşam tarzını destekleme amacı taşır. Vilassa, minimalist yaşam tarzını benimseyenler için özel tasarlanmış ve bir evde olması gereken bütün özellikler ile donatılmış olan tiny house'larıyla hayallerinizi süslemeye geliyor. Sürdürülebilir malzemeler ve akıllı tasarım ilkeleriyle inşa edilen Vilassa tiny house'ları, hem çevre dostu hem de konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Hayatınızı basitleştirmek ve doğayla iç içe, özgür bir yaşama adım atmak için Vilassa'yı tercih ederek hayalinizdeki küçük evi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Sürdürülebilir malzemeler kullanılarak inşa edilen Vilassa evleri, çevreye duyarlı bir yaşam tarzını benimseyenler için doğru bir seçimdir. Vilassa, doğanın sakinliğini ve huzurunu evinize getiriyor. Vilassa tiny house'lar, geniş pencerelerle çevrili ve manzarayı içeri taşıyan tasarımlara sahiptir. Doğanın tadını çıkarırken, küçük evinizde özgür bir yaşam sürebilirsiniz. Vilassa ile, şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşarak, doğanın sesini dinleyebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Vilassa, tiny house’ları müşterilerin istek ve zevklerine göre tasarlayarak kişiye özel evler sunuyor. Tasarımlarıyla hayallerindeki minimalist bir evde yaşamak isteyenler Vilassa’ya başvurarak istedikler evi gerçeğe dönüştürebilirler. Vilassa, profesyonel ekibiyle tiny house isteyen müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmak için hizmetinizde.

Tiny House Özellikleri ve Model Çeşitleri

Tiny house’lar, genellikle 10 metrekare ile 30 metrekare arasında boyutlara sahiptir. Tiny house modelleri, müşterin isteğine göre sabit ya da mobil ev olarak tasarlanabilmektedirler. Taşınabilir tiny house’lar farklı yerlere kolay bir şekilde taşınarak kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra tiny house’lar tek ya da iki katlı olarak tasarlanabilir. Evlerin iç ve dış dekorasyonları, müşterinin istekleri ve zevklerine göre tasarlanarak, kişiye özel hale getirilmektedir. Valissa, bu küçük evleriniz için depolama alanı gibi pratik çözümler sunarak, kullanışlı tiny house’lar  inşa ediyor. Sizler de kendi zevklerinizi evlerinize yansıtmak istiyorsanız Valissa’yı tercih ederek hayalinizdeki minimalist yaşam alanınızı tasarlayabilirsiniz.

Tiny House’da Yaşamamın Avantajları Nelerdir?

·      Yapım maliyeti klasik evlere göre daha düşüktür. Özellikle bir arsanız ya da bahçeniz varsa kira masrafı olmadan çok daha uygun bir şekilde konaklayabilme imkanınız vardır.

·      Tiny house’lar, minimalist bir yaşam tarzı sunduğu için ev temizliği çok daha kolay olmaktadır. Bununla birlikte daha az elektrik kullanılacağı için birçok masraftan sizi kurtarmaktadır.

·      Tiny house’lare evinizi istediğiniz yere taşıyıp, istediğiniz yerde yaşama özgürlüğü sunar.

·      Doğa içinde yaşama fırsatı bulabilirsiniz.

·      Tiny house’larınızda dilediğiniz zaman konaklayabilirsiniz.

·      Tiny house’larla, şehrin karmaşıklığından uzaklaşarak, hayalinizdeki evlere sahip olabilirsiniz.

Tiny House Fiyatları Nasıldır?

Tiny house alırken üzerinde durulması gereken bazı noktalar vardır. Bunlardan biri tiny house fiyatlarıdır. Tiny house fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler; coğrafi konum, malzeme kalitesi, tasarım özelikleri ve inşa süreci gibi bir dizi etkeni içerebilir. Bu faktörlerin sebepleri ise şöyledir;

·      Tiny house boyutları arttıkça malzeme kullanımı da artmaktadır. Bununla birlikte daha fazla işçilik gerektiğin maliyet fazlalaşmaktadır.

·      Tiny house’lar kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. Bu yüzden şiye özel tasarlanan detaylara göre ortaya fiyat çıkmaktadır.

·      Malzeme kalitesi tiny house’ların dayanıklılığı açısından oldukça önemli bir konudur. Dolayısıyla kaliteye göre seçişen malzemeler, tiny house fiyatlarının artmasında önemli bir rol oynamaktadır.

·      Tiny house’ların konumunu değiştirmek için gerekli olan tekerlekli şasiler, evlerini taşınabilir yapmak isteyen müşteriler için artı bir fiyat olmaktadır.

·      Prefabrike olarak inşa edilebilen tiny house’ların, uygun yere montaj edilmesi maliyetin artmasına neden olmaktadır.

·      Tiny house’ların inşa edileceği yere göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Bazı bölgelerde maliyet fazla olurken, bazı bölgelerde daha uygun fiyata evler inşa edilebilmektedir.

Tiny House Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tiny house satın alırken detaylı bir planlama ve araştırma süreci, size en uygun olanı seçmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle Tiny house almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlar şu şekildedir;

·      Bütçe Belirlerme

·      Boyut

·      Taşınabilirlik veya Sabit Konum

·      Tasarım ve İç Mekan Özellikleri

·      Malzeme Kalitesi

·      Yasal İzin ve Yer Seçimi