Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ÖğrenciSİ İsmehan Nur DİKBAŞ “Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23” yarışmasında altın madalya kazandı.

Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23 organizasyonunda ISUBÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencisi İsmehan Nur DİKBAŞ birinci oldu ve altın madalya kazandı.

Meteoroloji  Açıkladı Yağışlı Hava ve Kar Geliyor Meteoroloji Açıkladı Yağışlı Hava ve Kar Geliyor

Gençler Pratik Ekip Yarışmasında “Kapalı Kutu” olarak yapılan yarışmada öğrencisi İsmehan Nur Dikbaş ürünleri en iyi şekilde hazırlayıp sunarak (Steak Tartar, Bonfile Izgara, Karamel Sosuyla Eşlik Eden Kakaolu İrmik Tatlısı) Jürinin değerlendirmesi sonucunda birincilik kazandı.

Editör: Özge Çelik