Isparta

Vali Erin Muhtarlarla bir araya geldi

Vali Abdullah Erin, kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasında önemli görevler üstlenen muhtarlarla bir araya gelip günlerini kutladı.

Abone Ol

Vali Abdullah Erin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Isparta’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi başkanlığındaki heyeti kabul eden Vali Erin, “Isparta’da merkezden başlayarak en ücra köyde görev yapan muhtarlarımıza sürekli kulak vereceğiz ve vatandaşlarımızın haklı taleplerinin çözülmesi konusunda da hiç geri durmayacağız” dedi.

Buluşmada İl Genel Meclisi Başkanı Av. Mehmet Ali Ertuğrul ve Belediye Başkan Yardımcısı Musa Macit de hazır bulundu.

Vali Erin konuşmasında; “2015 yılından itibaren sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza vermiş olduğu haklı kıymetin bir sonucu olarak bunu somutlaştırmak adına 19 Ekim gününü o tarihten bu yana Muhtarlar Günü olarak kutluyoruz. Sadece siyasi bir fonksiyonunuz yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliği, bütünlüğü, devletimizin 100 yıllık hedeflerinin gerçekleştirilmesi yolunda atmamız gereken adımların daha sağlam bir şekilde atılmamsı, birliğin, beraberliğin ve kaynaşmanın sağlanması, vatandaşlarımızın sorunlarının daha hızlı bir şekilde idareye ve ilgili birimlere ulaştırılarak çözülmesi anlamında suduğunuz hizmetleri çok önemsiyoruz ve bunun için hep birlikte hareket edeceğiz. Isparta’da da inşallah merkezden başlayarak en ücra köyde görev yapan muhtarlarımıza sürekli kulak vereceğiz ve vatandaşlarımızın haklı taleplerinin çözülmesi konusunda da hiç geri durmayacağız. İl Genel Meclisi başkanımızla, il özel idaremizle ve diğer kurumlarımızın imkanlarını en iyi, en verimli şekilde kullanmak suretiyle hem sizi rahatlatmanın gayreti içerisinde olacağız, sorumlu yöneticiler ve seçilmişler olarak hem de vatandaşlarımızla sizin aracılığınızla daha rahat bir şekilde ulaşacak, sorunların önceliğinin tespiti konusunda sizin görüşlerinize önem vereceğiz ve bütçelerimizi, çalışmalarımızı da ona göre şekillendireceğiz. Tekrar bu anlamlı gününüzü kutluyorum ve bugünkü ziyaretişniz için de hepinize tekrar tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.