Yalvaç Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda saat 19.00’da başlayan tüm üyelerin katıldığı toplantıda tüm maddeler meclisin oy birliğiyle kabul edildi.

Meclisin ilk gündem maddesinde, Belediye Meclisinin 06.08.2024 tarihli toplantı tutanakları ile kararları okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde, mülkiyeti belediyeye ait Türkan Atayalvaç Yükseköğrenim Öğrenci Yurt binasının Isparta İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsisi ve bu konuda Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.

Dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? Dolar ve Euro bugün ne kadar oldu?

Gündemin üçüncü maddesinde, ilçemizde faaliyet gösteren ticari taksi işletmelerinin hat ve taksi sayıları belirlenmesi ile ilgili 2024/76 sayılı Meclis Kararıyla oluşturulan komisyonun raporu görüşüldü ve komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesinde, İller Bankası A.Ş.’den Atıksu Arıtma tesisinde “Sürekli Atıksu İzleme Sistemi” için Belediye altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere kredi talebinde bulunulması ve bu konuda Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

Beşinci maddede, Teknik Altyapı (Atıksu Arıtma Tesisi) alanındaki trafo alanına yönelik imar planı değişikliğinin onanması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Altıncı maddede, mahalle sınırlarının belirlenmesi konusunun görüşüldü ve teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Yedinci maddede, 2024 yılı Ekim ayı Meclis toplantısının 1 Ekim Salı günü saat 19.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Haber Merkezi