Isparta Müftülüğü, 03 Temmuz itibariyle eğitime başlanan 2023 yılı Yaz Kur’an Kursları açılış programını Bilal-i Habeşi Camii’nde gerçekleştirdi.

Programa, Isparta İl Müftüsü Vekili Halil Taş,  Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Şener, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatipler, Müezzin Kayyımlar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. 

Makine Mühendisliği ve Tekstil Mühendisliği Bölümü Akredite Oldu Makine Mühendisliği ve Tekstil Mühendisliği Bölümü Akredite Oldu

İl Müftüsü Vekili Taş, konuşmalarında: “Kıymetli misafirlerimiz, çok sevgili çocuklarımız, yaz kursları açılışında birlikteyiz. Cenab-ı Allah yaz kurslarını hayırlara vesile kılsın. Camilerimiz sizlerle birlikte çiçek açtı. Velilerimizi de çocukları bu kurslara gönderdiği için tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın biraz önce okuduğu hadis-i şerifte Peygamber Efendimiz “Sizin en hayırlınız, Kur'an'ı öğrenen ve öğretendi" buyuruyor. Ne mutlu bizlere, ne mutlu sizlere. Bizler Kur’an'ın öğrenildiği ve öğretildiği camilerdeyiz. Allah sizlerin hem din eğitiminizde hem de Kur'an eğitiminde yardımcınız olsun. Programın tertibinde emeği geçen hocalarımıza ve katılımlarından dolayı velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program yapılan ikramların ardından sona erdi.

Editör: Özge Çelik