BAL’da yönerge belli oldu BAL’da yönerge belli oldu

Geçen sezon İngiliz ekibi Wolverhampton ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Roman Seth, Dünya Kupası'nda Fas milli takımıyla  başarılı bir görüntü sergiledi. Menajerler, ülkesi için çıktığı son 16 maçta çok önemli olan başarılı defans oyuncusunu güçlendirdi! Geçici transfer süresinin kısalması ile birlikte kulüp, siyah-beyazlı temsilini tamamlamaya başladı. Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in kararının ardından Seth'i başta satmamak niyetindeydi ancak bu görüşü değiştirebilecek bir şart var: 7 milyon euro! Siyah beyazlı yöneticiler, Saiss'i kadrosuna ücretsiz katan Saiss'ten 7 milyon Euro'luk  teklif alırsa Saiss'ten baynesine kurtulabilirdi. Beşiktaş yönetiminin bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeden reddetme kararının olumlu olduğunu ve oyuncuların başarılı performansından ve liderliğinden yararlanmaya devam edebileceğini belirtmek gerekir.

 Premier Lig başta olmak üzere İspanyol kulüplerinin dikkatini çeken Seth'in kariyerine İstanbul'da da devam etmek istediği ancak kulüp kabul ederse yola çıkabileceği söyleniyor. Encore Europe'un Sabah gazetesinden Ali Gültiken, Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu başkanı Tevfik Yamantürk'ün kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye yönelik eleştirilerini değerlendirdi. "Yönetim kurulu bir denge unsurudur, Beşiktaş'ta en yüksek mevkidir. Bence yönetim kurulu başkanına ve yönetime daha ılımlı, özlü ve nezih bir şekilde davranılmalıdır. Üslup olarak söylerseniz, bazı sorunları vurgularken, aslında önceki gün  gibi daha büyük sorunlar yaratır.

Beşiktaş'ı karşı karşıya görmenin iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Konsey tarafından böyle bir açıklama daha yüksek bir otoriteden geliyor gibi görünüyor. Bu konuda daha duyarlı olması gerekse de artık Beşiktaş'ta  farklı çekişmelere neden olabilir. Bu arzu edilen bir durum değildir. Bu son nokta Beşiktaş'ı üzecek. Bu yüzden herkesin daha dikkatli baynesine giriş olması gerekiyor. Beşiktaş eski teknik direktörü Metin Keçeli,  son yönetim kurulu toplantısında yaşananlarla ilgili özel açıklama yaptı Tevfik Yamantürk'ün meclis toplantısındaki açıklamaları Yönetim ve yönetimle ilgili söylediklerini anlamıyorum. eski hükümette Yamantürk Bey'le birlikte çalıştığım başkan, zaman zaman kinlerimiz, kinlerimiz oldu ama hepsini bir kenara bıraktık, son zamanlarda  Yamantürk Bey kendi kendine bir şeyler oldu, düzeltmesi lazım diye yazmaya çalıştı.

Editör: Haber Merkezi