Mevduat Faizlerinin Getirisi Yükseliyor Mevduat Faizlerinin Getirisi Yükseliyor

Isparta Doğa Koleji Kurucusu Yunus Karabulut, Kanal 32’de İsmail Altunbaş’ın sunduğu “Bire Bir” programına konuk olarak, eğitime verdikleri önemi ve gelecek vizyonunu paylaştı. “Güçlü Okul, Güçlü Yönetim, Güçlü Kadro” vurgusu yapan Karabulut, Isparta Doğa Koleji'nin arkasındaki güç, güven ve istikrarın önemine değindi.

Karabulut, Doğa Koleji'ni tercih etmenin en büyük sebeplerinden birinin insana yapılan yatırım olduğunu belirtti. Eğitime verdiği değeri, Ünmak ve Kartaş ailelerinin katkılarıyla güçlendiren Karabulut, bu sinerjinin Doğa Koleji’nin başarısının ardındaki itici güç olduğunu ifade etti. Kendi aile geçmişindeki eğitime duyulan tutkunun, Isparta Doğa Koleji’nin temel taşını oluşturduğunu aktardı.

Eğitimde fırsat eşitliğine olan inançlarını dile getiren Karabulut, bu doğrultuda sundukları kapsamlı burs olanaklarıyla her öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Akademik başarı, spor ve yetenek bursları ile tüm öğrencilerin gelişimini desteklediklerini vurguladı.

Karabulut, Doğa Koleji’nin eğitim yatırımlarının ve profesyonel yönetim yapısının detaylarını paylaştı. Güvenlik ve sağlığı önceleyen büyük kampüslerin, eğitimdeki başarıda kritik rol oynadığını belirtti. Türkiye genelinde 70 bin öğrenci, 10 bin çalışan ve 400 bin kişilik büyük bir aile olan Doğa Koleji’nin 22 yıllık deneyimiyle eğitim yatırımlarına devam edeceğini ifade etti.

DOĞA MİNİ YATIRIMI ÖNEMLİ…

Isparta’nın en önemli lokasyonlarından birinde hizmet verecek olan ve tamamen Doğa konseptinde inşa edilen Doğa Mini projesiyle yeni bir eğitim modeli sunmanın gururunu yaşadıklarını belirten Karabulut, 200 öğrenci kapasiteli bu yenilikçi okulun eğitimde fark yaratacağını dile getirdi.

Bir veli, baba, iş insanı ve eğitim gönüllüsü olarak Karabulut, eğitimin tamamen insan odaklı bir süreç olduğunu vurguladı. Isparta Doğa Koleji mezunlarıyla karşılaştığında yaşadığı manevi tatminin, başarılarının ardındaki itici güç olduğunu belirtti ve bu gücü sürdüreceklerini söyledi. Karabulut, başarıyı mümkün kılan ailesine, iş ortaklarına, Isparta halkına, basın emekçilerine ve tüm Doğa Ailesi'ne teşekkürlerini sundu.

“EĞİTİMDE GÜÇ, GÜVEN VE İSTİKRARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Yunus Karabulut, Doğa Koleji'nin yatırımlarla büyüyen, güven ve profesyonel yönetim anlayışıyla istikrarla ilerleyen bir eğitim kurumu olduğunu bir kez daha vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi