Yılmaz, yaşanan durumların bazı çevreler tarafından istismar edilmek istendiğine dikkat çekti ve gençleri provokatif eylemlerden kaçınmaları konusunda uyardı.

Yılmaz'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

Sansar Salvo Isparta'da Tutuklandı Sansar Salvo Isparta'da Tutuklandı

"Sevgili Isparta'lı Hemşehrilerim, Zafer Partisi Isparta İl Başkanlığı olarak, Kayseri ve diğer illerimizde yaşanan olaylar ile Suriye'nin kuzeyinde gerçekleşen durumlar halkımızın büyük tepkisine neden olmuştur. Bu durumu bazı çevrelerin istismar etmek istedikleri görülmektedir. Özellikle genç yurttaşlarımızın sokakta provokasyona açık tepkiler gösterme arayışı içinde olduklarını üzülerek görüyoruz.

Halkımızdan sakin ve soğukkanlı olmalarını, herhangi bir provokatif durumun içerisinde bulunmamalarını, manipülatif girişimlere karşı uyanık olmalarını önemle rica ediyorum. Isparta Valiliği ve Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün kolluk güçleriyle birlikte olduğumuzu beyan ederim. Genç kardeşlerimizi de sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

Zafer Partisi İl Başkanlığı olarak, herhangi bir istismara müsaade etmeyeceğimizi vurguluyoruz. Devletimizin kanun ve hukuk çerçevesinde gerekli adımları atacağına inanıyoruz. Siyaset üstü düşünerek geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize vatanımızı hak ettikleri şekilde teslim edelim. Tüm Isparta halkından bize destek vermelerini rica ediyorum. Omuz verin, güç verin."ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi