Isparta

Zekice Kültür Ve Sanat Evi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Ispartalı Şair – Yazar Zeki Çelik tarafından kurulan ve içerisinde kültür ve sanata dair binlerce arşivi barındıran Zekice Kültür ve Sanat Evi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Abone Ol

Şairler, yazarlar, ozanlar ve sanatçıların ziyaret ettiği Zekice Kültür ve Sanat Evi’nde misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Zeki Çelik, tüm Isparta halkını sanat evine davet etti.

Çelik açıklamasında; “Uluslararası şair ve yazarların katılımıyla 2014 yılında 2 Mart’ta açılan ve içinde yarım asırlık sanat hayatımdan binlerce arşivim bulunan Zekice kültür ve sanat evimin önemli ziyaretçileri vardı. Kuruluşundan bugüne kadar birbirinden değerli misafirleri ağırlayan kültür sanat evim hem misafirhane hem de kütüphanedir. Yaklaşık 70 civarında konuk ağırlayan yerde programlar için gerekli ses düzeni ve ikramlarda mevcuttur. Şairler, yazarlar, ozanlar, sanatçılar ziyaretten çok memnun kaldılar. Duygularını mikrofondan dile getirdiler. Ben de konuklarıma yayımladığım 63 çeşit kitaplarımın içinden hayatımın özeti HAYALLERDEN GERÇEĞE AZMİN ZAFERİ eserimi hediye ettim. Halka açık olan sanat evime sizleri de beklerim” ifadelerine yer verdi.