Sabah saatlerinde teknesiyle açılan Bahar, Kemer açıklarında meydana gelen kazada ağır yaralandı. Denizden çıkarılarak acil servise kaldırılan Bahar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 

Isparta'da bugün (16 Eylül 2024) vefat edenler Isparta'da bugün (16 Eylül 2024) vefat edenler

Bu sabah teknesiyle denize açılan Ali Bahar, Kemer açıklarında kaza geçirdi. Kazanın ardından denizden çıkarılan Bahar, Kemer Anadolu Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahar hayatını kaybetti.

ALİ BAHAR KİMDİR?

1969 yılında Antalya Şarampol'de doğan Ali Bahar, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bahar, aynı üniversiteden Pedagojik Formasyon Eğitimi diplomasına da sahipti.

Üniversite eğitiminin ardından Antalya'da bir firmanın Karaburun’daki otel inşaatında saha mühendisi olarak çalıştı, ilerleyen süreçte şantiye şefi oldu ve ardından vatani görevini yerine getirmek üzere Diyarbakır'a gitti. Askerlik dönüşü inşaat mühendisliğini bırakarak ticaret hayatına atıldı. Babası İbrahim Bahar'ın geçmişte yaptığı tavukçuluk, süt ürünleri ve soğutulmuş et gıdaları sektöründe iş hayatına başladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ