Soğuk Günlerinde Enerji Tasarrufu Sağlamanın Yolu Soğuk Günlerinde Enerji Tasarrufu Sağlamanın Yolu

Kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıs, Isparta ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından koordineli olarak yapılan çalışma sonrası yakalandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından 23.05.2023 günü alınan müracaatta müşteki B.Y. isimli şahıs kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli şahsın yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 100.000 TL parasının başka banka hesaplarına transfer edildiğini belirterek şikâyetçi olmuştur.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerimizce müştekiye ait paranın gitmiş olduğu şüpheli hesap hareketleri üzerinden yapılan detaylı çalışma sonucu olayın şüphelisinin E.N. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şüpheli şahıs İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan koordineli çalışma sonrası yakalanmış olup akabinde çıkartıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR. Ayrıca müşteki şahsın zararı şüpheli tarafından giderilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi. 

Kaynak: Haber Merkezi