Isparta

Başkan Başdeğirmen ve meclis üyelerinden Vali Erin’e ziyaret

Isparta Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Başdeğirmen ve Meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

Abone Ol

25 Eylül’de Isparta’daki görevine başlayan Vali Abdullah Erin’e Isparta’nın tüm kesimlerinden büyük teveccüh gösteriliyor. Son olarak Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Vali Erin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Başdeğirmen ziyarette Vali Erin’e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak Isparta Belediyesi ve Isparta Valiliği iş birliğinde çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

Vali Erin ise Belediye Başkanı Başdeğirmen ve Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktararak yakın zamanda Isparta halkının teveccühünü kazanmış Belediye Başkanı Başdeğirmen ve Meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

“ISPARTA’NIN ÇOK KIYMETLİ BİR BAŞKANI VAR”

Konuşmasının devamında Vali Erin, “Böyle güzel ve nezih bir memlekette valilik yapmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ve onuru sizlerle paylaşmak istiyorum. Gelmeden önce de namını duymuştum. Gerçekten çok şanslı bir ilimiz Isparta. Çünkü çok kıymetli bir başkanı var. Geldikten sonra daha yakından gözlemleme fırsatımız oldu. Yöneticilik sadece beceri işi değil, aynı zamanda şahsiyet olarak da örnek olma işidir. Şükrü başkanımın da bize anlatılandan çok daha fazlasını, bu güzel meziyetleri taşıdığını görmekten de ayrıca mutlu oluyoruz. Şu 20 gün içerisinde irtibat kurduğumuz ve temas ettiğimiz, dokunduğumuz her insandan da belediyeyle ilgili güzel şeyler duymaktan da son derece mutluyuz. Vali olarak da böyle bir şahsiyetle ve siz değerli meclis yeriyle birlikte çalışacak olmaktan da büyük bir mutluluk duyduğumu, gerçekten samimiyetle ifade etmek istiyorum.

“BURADAKİ BELEDİYECİLİK TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALI”

Buradaki örnek, prensipli, ilkeli belediyeciliği; halka yakın, halkın sesine kulak veren, hiçbir ayrım yapmadan belediyecilik hizmetlerini objektif bir şekilde halka ulaştırmaya çalışan bir belediyecilik anlayışının da Isparta'nın çevresinden başlayarak bütün ülkemize örnek olmasını temenni ediyorum.

“BİZE DÜŞEN, SİZLERİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAK”

Bizler atanmış insanlarız, 33- 34 senedir bu mesleği yürütüyoruz. Bize düşen tek şey var; halkın tercihine ve sevgisine mahzar olmuş Şükrü başkanımıza, ekibine, birlikte çalıştığı meclis üyelerimize ve diğer ilçelerde yine halkın beğenisini kazanıp belediye başkanı seçilmiş arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmaktır varsa eksikliklerini toparlamaktır. Kardeşlik hukuku içerisinde Isparta’nın faydasına olabilecek bütün işlerde yanlarında durmaktır. Burada kaldığımız süre içerisinde bize düşen zaten var olan bu güven ortamını, huzur ortamını sadece daha da pekiştirmek, daha da perçinlemek, daha ileri bir noktaya taşımaktır.

“ISPARTA’NIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Geldiğimde de söylediğim bir şey vardı. Bu kadar güzel bir çalışma ortamı olan ve her açıdan yaşanabilecek en kaliteli şehirlerden bir tanesi olan Isparta’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu sabah yılın ilk 9 ayını kapsayan bir güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirdik, suç oranları bir düşüş eğilimi içerisinde. Ama arkadaşlarımıza verdiğimiz talimat ve zaman içerisinde yapacağımız uygulamalarla inşallah bu oranları daha da aşağıya çekmek suretiyle Isparta’nın Türkiye’de güvenlik ve huzur anlamında da herkesin parmakla göstereceği bir il olması idealiyle çalışacağız. Bunu güzel insanıyla ve bütün yöneticileriyle hep birlikte başaracağız. En kısa süre içerisinde inşallah birçok alanda; ekonomik hayattan, sosyal alana, madde bağımlılığıyla mücadeleden trafiğe kadar vatandaşlarımızın bu şehirde daha güvenle daha huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir ortamı sağlamak için yeni projeler geliştireceğiz. Toplumun bütün kesimlerini bu projelerin uygulamasına dahil edeceğiz ve birlikte Allah’ın izniyle çok daha güzel, herkesin yaşamak isteyeceği bir şehir ortamını hep birlikte inşa edeceğiz.

“TOPLUM HUZURUNU BOZANLARLA ARAMIZ HİÇ İYİ OLMAYACAK”

Vatandaşımıza son derece merhametle, şefkatle ve sevgiyle yaklaşacağız. Ancak, il genelinde vatandaşlarımızın huzurunu bozan, güvenliğini istismar eden, çoluk çocuğumuzun geleceğini karartmaya yönelik faaliyet gösteren suç örgütleriyle ve suçlularla da bir o kadar şiddetli bir şekilde mücadele edeceğiz. Onda da kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Toplum huzurunu bozanlarla aramız hiç iyi olmayacak.

Madde bağımlılığıyla mücadele konusunda da hiç geri adım atmayacağız. Bütün arkadaşlarımıza geldiğimden beri verdiğim talimat; sürekli alanda ve sahada olacağız. Suça kaynaklık teşkil eden alanların, bölgelerin, yerlerin üzerinden elimizi kesinlikle eksik etmeyiz. Yasal sınırlar içerisinde faaliyet gösterenlerle bizim bir işimiz yok. Ama bu tür alanların, gençlerimizin ve çocuklarımızın istismar edilmesine ve geleceğinin karartılmasına yönelik faaliyetlerde kullanılmasına da kesinlikle ama kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu anlayışımızın, il merkezinden ilçelere kadar her tarafta yaygın bir şekilde hayata geçirildiğini yakın zamanda göreceksiniz” şeklinde konuştu.