AK Parti Burdur'da Seçime Gidiyor AK Parti Burdur'da Seçime Gidiyor

         Doğa Mini, eğitimin kalitesini ve öğrencilerinin mutluluğunu en üst düzeyde tutarak, fark yaratan bir eğitim anlayışını hayata geçiriyor. İngilizceyi önemseyen güçlü müfredatı ve öğrenci odaklı yaklaşımlarıyla Doğa Mini, veliler için güven, öğrenciler içinse neşe dolu bir okul olmak için geliyor

DOĞA MİNİ’DE NELER VAR?

Doğa Mini, öğrencilerine mutlulukla okula adım attıkları ilk andan itibaren zengin ve kapsamlı bir eğitim programı sunuyor:

EKOLOJİK OKURYAZARLIK PROGRAMI:

Sürdürülebilir bir yaşam için ekolojik bilincin temelleri burada atılıyor. Minik öğrenciler, doğayla iç içe bir eğitim alarak çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyor.

ARAŞTIRMA VE SORGULAMA TEMELLİ EĞİTİM PROGRAMI:

Merak eden, sorgulayan ve keşfeden çocuklar yetiştiriyoruz. Araştırma odaklı bu programla öğrenciler, öğrenmeyi eğlenceli bir deneyim haline getiriyor.

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BECERİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI:

Doğa Mini, öğrencilerin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimini destekleyen kapsamlı programlarla becerilerini geliştiriyor. Sanat, spor ve bilim gibi alanlarda özel etkinliklerle çocukların potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz.

İLETİŞİM ODAKLI İNGİLİZCE PROGRAMI:

Küreselleşen dünyada yabancı dil bilmenin önemini bilen Doğa Mini, iletişim odaklı İngilizce programıyla öğrencilerine güçlü bir temel kazandırıyor. Erken yaşta İngilizce eğitimi ile çocuklar, kendilerini özgüvenle ifade edebiliyor.

SOSYAL VE DUYGUSAL TEMELLİ REHBERLİK PROGRAMI:

Sosyal ve duygusal gelişim, çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için hayati önem taşıyor. Doğa Mini’de, öğrenciler duygularını anlamayı ve ifade etmeyi öğrenirken, sosyal becerilerini de geliştiriyor.

Eğitimin lideri Isparta Doğa Koleji, yeni bir başlangıçla minik öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. “Mutlu Çocuk Öğrenir" sloganıyla yola çıkan Doğa Mini, eğitimde fark yaratan yaklaşımlarıyla velilerin ve öğrencilerin dikkatini çekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi