Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Lisans Programı, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda akredite olmaya hak kazandı.

SDÜ Finans ve Bankacılık Lisans Programı, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından 4 yıllığına akredite edildi.

Finans ve Bankacılık Lisans Programı, uzun süredir devam eden çalışmaların sonucunda Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği'nin (STAR) değerlendirme kriterlerini başarıyla yerine getirdi. Finans ve Bankacılık Lisans Programı, aynı zamanda STAR tarafından akredite edilen üçüncü Finans ve Bankacılık lisans programı oldu.  Akreditasyon sürecinin tamamlanmasının ardından gelecek yıllarda yapılması planlanan çalışmalar ve eylem planlarında yer alan konu başlıkları Finans ve Bankacılık bölümü öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve idari personelin katılımıyla yapılan bölüm kurulu toplantısında ele alındı.

SDÜ Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’na "Merhaba" Dedi SDÜ Yeni Eğitim-Öğretim Yılı’na "Merhaba" Dedi

Editör: Özge Çelik